Cel mai scump SUV din lume Rolls-Royce Cullinan are un semn în portbagaj care a pus mulți clienți pe fugă

Autor: ProMotor 28 feb. 2020 Știri auto

Rolls-Royce Cullinan are un preț de pornire de peste 300.000 de euro și este cel mai scump SUV din lume. Mașina le-a atras atenția celor mai bogați clienți, dar pe unii dintre ei, acest semn aflat în portbagaj i-a pus pe fugă.

Intră în GALERIA FOTO

Rolls-Royce Cullinan are în portbagaj un semn care i-a făcut pe mulți dintre cei care și-l doreau și chiar și-l permiteau să renunțe. Odată ce ai deschis spațiul de depozitare, pe ușa portbagajului apare un semn care arată că este interzis transportul câinilor în portbagajul cu un volum de 560 de litri (1.930 de litri atunci când spătarul scaunelor este rabatat).

Mulți posesori de câini sunt obișnuiți să plece la drum însoțiți de prietenul cu patru picioare. Pentru ca animalul să stea confortabil la drum lung, aceștia îi amenajează un spațiu dedicat în portbagaj. Faptul că aceștia nu se pot transporta în portbagaj este un impediment pentru iubitorii de câini care și-ar fi dorit un Cullinan.

De ce interzice Rolls-Royce transportul câinilor în portbagajul lui Cullinan?

Motivul interdicției este unul care este însă, în favoarea animalelor. Compartimentul pentru bagaje este despărțit de cabina SUV-ului de lux printr-un perete de sticlă. Astfel, în portbagaj nu ajunge suficient aer încât animalele să fie în siguranță acolo.

Această măsură a fost implementată de producătorul de automobile de lux pentru ca în cabină temperatura să nu se modifice atunci când portbagajul este deschis.

Rolls-Royce Cullinan

Tot în portbagaj apar opțional scaune îmbrăcate în piele, care se depliază la apăsarea unui buton. Între ele se ridică din podeaua portbagajului o masă.

Cu o lungime de 5.341 mm și un ampatament generos de 3.295 mm, Rolls-Royce Cullinan este pus în mișcare de un motor V12 de 6,75 de litri, care dezvoltă 571 de cai putere și un cuplu de 850 Nm și care este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte și la un sistem de tracțiune integrală.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide