Prima imagine cu interiorul viitoarei Skoda Fabia. Va fi cel mai ieftin model al cehilor

Autor: Promotor 29 apr. 2021 Știri auto

A apărut prima imagine cu interiorul viitoarei Skoda Fabia. Schița confirmă că producătorul ceh va transforma radical modelul. Acesta va avea instrumentar de bord digital și volan preluat de la Octavia.

GALERIE FOTO

Fanii Fabia numără zilele până când Skoda va dezvălui oficial cel mai ieftin model din portofoliul său. Până atunci însă, aceștia se mulțumesc cu o schiță care arată bordul mașinii. Și chiar au ce vedea.

Imaginea confirmă că Fabia va primi un volan nou, cu doar două spițe, care și-a făcut debutul la Octavia, în noiembrie 2019. Este clar că vom avea de-a face cu un model personalizabil, pentru că schița arată accente portocalii pe bord, pe consolă și pe fețele ușilor.

Ventilațiile primesc un look cu totul nou. Un instrumentar de bord digital, Virtual Cockpit, și un ecran tactil amplasat în consola centrală, în câmpul vizual al șoferului, se vor mai regăsi la bord. Cel mai probabil, acesta din urmă va fi o dotare pe care clienții o vor putea comandată contra cost.

Skoda Fabia primește și o nouă platformă

Cea de-a patra generație Skoda Fabia va avea la bază o platformă nouă, MQB-A0, rezervată de Grupul Volkswagen modelelor de clasă mică. Cehii îi trec în cont o cabină mai aerisită și mai mult spațiu pentru pasagerii care vor lua loc pe banchetă. Acest lucru înseamnă că viitoarea Fabia va crește în dimensiuni în toate direcțiile. Zilele trecute, Skoda a publicat și o serie de schițe cu exteriorul modelului.

Constructorul cu sediul la Mlada Boleslav promite că Fabia va rămâne un model accesibil, în ciuda dotărilor preluate din clasele superioare.

Skoda va prezenta noua generație la începutul lunii viitoare. Va fi disponibilă și o versiune combi, dar aceasta își va face apariția la o dată ulterioară. Cea de-a treia generație se află pe piață încă din anul 2014.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide