Primăria de sector care va renunța la jumătate din maşinile din parcul auto: ”Gata cu boieria pe bani publici”

Autor: Marius Vișan acum 2 ani Știri auto
Primăria de sector care va renunța la jumătate din maşinile din parcul auto: ”Gata cu boieria pe bani publici”

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, a anunţat că va renunţa la jumătate dintre maşinile Primăriei din cauza cheltuielilor mari de întreţinere a parcului auto.

Ciucu a mai spus că foarte multe maşini sunt folosite doar de directori, în special automobilele de teren. Banii care vor fi economisiţi prin reducerea parcului auto vor fi folosiţi la investiţii.

„V-aţi întrebat vreodată câte maşini are o primărie de sector? Nu cred că v-aţi întrebat dar sunt sigur că vreţi să ştiţi (…) Dacă scot poliţia locală din schemă, mai mult de jumătare sunt pentru directorime. Foarte multe dustere şi alte 4×4 au fost cumpărate în ultimii patru ani. Vom reduce parcul auto, generator de costuri (şoferi, revizii, combustibil, parcări etc) la jumătate. Să nu vă pară rău, dar am nevoie de bani pentru investiţii. Investiţii în sector, investiţii pentru cetăţeni. Gata cu boieria pe bani publici. Aşa am văzut la Oradea”, scrie în mesajul postat pe Facebook de primarul Ciucu.

Parcul auto al Sectorului 6 are în total 40 de autoturisme şi 20 de autoutilitare. La Poliţia Locală a sectorului mai sunt 56 de autoturisme şi 5 autoutilitare, informează Mediafax.

Sectorul 6 din București nu va avea luminițe de Crăciun în 2020

Ciprian Ciucu este determinat să taie cât mai multe cheltuieli inutile din Primăria Sectorului 6, iar în luna noiembrie a anunțat că sectorul bucureștean nu va avea luminițe de Crăciun, întrucât contractul cadru realizat deja de Primăria Capitalei ar duce la o cheltuială totală de 500.000 de euro, subliniind că el este ”mai zgârcit cu banul public” și că preferă să facă o grădiniță sau o creșă de banii aceștia. ”Nu avem timp să facem o nouă achiziție”, a subliniat Ciucu într-o postare pe Facebook.

Primarul Sectorului 6 spune că deși știe că poate fi o decizie nepopulară, se gândește că ar putea face o grădiniță sau o creșă de banii aceștia. În plus, subliniază Ciucu, luminițele ar fi ca cele de anul trecut care sunt ”cam de prost gust”.

 


Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide