Primăria Sectorului 3 anunță începerea distribuirii codurilor QR pentru posesorii locurilor de parcare de reședință

Autor: Adrian Somai 07 dec. 2022 Știri auto

Posesorii de locuri de parcare de reședință din Sectorul 3 al Municipiului București vor primi coduri QR în perioada următoare, potrivit unui anunț al administrației locale. Abțibildul cu codul QR va trebui lipit pe parbrizul mașinii pentru ca oricine să poată verifica ce mașină are dreptul de a parca pe un anume loc de parcare.

„În Sectorul 3, pentru locurile de parcare vom avea coduri QR. Fiecare deţinător de loc de parcare va primi un cod sub forma unui abţibild care vă fi lipit pe parbrizul maşinii. Astfel, oricine doreşte poate să scaneze şi să verifice ce maşini trebuie să parcheze pe acel loc. Dacă nu corespunde numărul maşinii şi locul de parcare puteţi suna la Dispeceratul DGPL, iar poliţiştii locali vor proceda conform regulamentului de parcare din Sectorul 3, în vigoare”, a transmis astăzi edilul Robert Negoiţă.

Abțibildurile cu aceste coduri QR vor fi de două feluri, potrivit G4Media. Abțibildurile de culoare neagră vor fi pentru locurile de parcare nominale, în timp ce cele de culoare roșie sunt dedicate locurilor de parcare nenominale. Distribuirea acestor abțibilduri cu codurile QR va începe de marți.

Posesorii locurilor de parcare vor primi SMS-uri de înștiințare

„În ultimele zile ale lunii noiembrie au fost înştiinţate prin SMS persoanele care sunt aşteptate să îşi ridice codurile QR în perioada următoare, urmând ca acestea să fie lipite pe parbrizul maşinii pe interior. Primăria Sectorului 3 va continua să trimită SMS-uri persoanelor care sunt programate în perioada următoare în vederea obţinerii codurilor QR”, a mai precizat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Totodată, administrația locală a Sectorului 3 le mai reamintește cu această ocazie celor care au autorizații de parcare de reședință emise înainte de anul 2021 că trebuie să facă reactualizarea datelor până la sfârșitul acestui an. Întregul proces de reactualizare a datelor se poate face online.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide