Primăriţa pune sigiliu pe cel mai frumos bulevard din Bucureşti

Autor: Alexandru Banu 08 mart. 2017 Știri auto
Primăriţa pune sigiliu pe cel mai frumos bulevard din Bucureşti

Atenţie, începem cu un citat: „ne pregătim pentru ca în preajma sărbătorilor Pascale Calea Victoriei să devină cale pietonală. Ea va fi un exemplu de curăţenie, un exemplu de civilizaţie, toate vitrinele trebuie amenajate, înfrumuseţate şi să arate aşa cum aadmirăm în Europa căile pietonale. De asemenea, vor fi agenţi comerciali care vor deschide terase pentru publicul care va dori să se plimbe pe Calea Victoriei şi vor fi amenajate scene pentru spectacole. Aceste evenimente vor avea loc doar la sfârşitul săptămânii, de vineri seara până duminică seara, pentru a nu perturba traficul rutier din timpul săptămânii”, a declarat Primarul General al Capitalei.

Gabriela Firea a mai preciza că a discutat cu reprezentanţii companiei de iluminat stradal, iar pe Calea Victoriei vor fi montate ghirlande luminoase, similare cu cele montate în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a celebra astfel Paştele.

Primarul General al Bucureştiului a spus, însă, că o problemă importantă în acest moment o reprezintă spaţiile comerciale neamenajate, lăsate în paragină, motiv pentru care va implementa un regulament prin care să îi oblige pe proprietarii care nu le închiriază să le igienizeze.

Sursă: Mediafax.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide