Primele imagini cu Hyundai i30 N. Rivalul lui VW Golf GTI vine tare din spate | GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 12 iul. 2016 Știri auto

 


Compania coreeană se pregăteşte pentru a treia generaţie a hot-hatch-ului i30 N, iar spionii de la Carscoops au avut norocul să-i facă primele fotografii.

Setat să concureze cu maşini precum VW Golf GTI, viitorul Hyundai i30 N va fi propulsat de noul motor turbo de 2.0 litri pe benzină, ce produce aproximativ 260 de CP.

Primulhot hatch Hyundai va fi disponibil în două versiuni: modelul standard N şi versiunea de performanţă. Carosera va cuprinde un bodykit sportiv cu prize mari de aer la bara de protecţie din faţă, un spoiler pe acoperiş şi ţevi de eşapament duble. Un set de roţi mai mari şi frâne pe măsură vor fi, de asemenea, printre noutăţi. 

Rapoartele anterioare au sugerat că noul Hyundai va fi oferit cu o cutie de viteze manuală cu şase trepte, dar va exista şi o versiune automată cu dublu-ambreiaj.

Albert Biermann, şeful diviziei Hyundai N şi fost inginer şef la BMW M, a spus deja că noua maşină nu va fi cea mai puternică din clasa sa, dar va fi cel mai distractiv de condus Hunday de până acum.

Noul N va fi primul dintr-o serie de maşini din divizia de performanţă Hyundai, şi conform spuselor fotografului care a văzut maşina, sună mult mai bine decât VW Golf GTI.

Hyundai intentioneaza să dezvăluie noul i30 la Paris Motor Show, iar legat de vânzări acestea sunt estimate pentru începutul anului 2017.

GALERIE FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide