Primele imagini oficiale cu Jeep Wagoneer S de 600 CP

Autor: Marius Vișan 31 ian. 2024 Știri auto

Jeep a anunțat de ceva vreme viitorul Wagoneer S, spunându-ne că va atinge sprintul 0- 100 km/h în 3,5 secunde, subliniind și mai mult faptul că „S” din denumire vine de la „speed” (viteză).

Iată că săptămâna aceasta compania continuă campania de teasing, de data aceasta cu o serie de imagini care prezintă Wagoneer S din mai multe unghiuri, atât la interior, cât și la exterior.

În ciuda faptului că are același nume, Wagoneer S nu seamănă deloc cu Wagoneer original din 1963 și nici nu seamănă prea mult cu Wagoneer și Grand Wagoneer cu motor termic pe care Jeep le vinde în prezent.

Silueta sa este în mod clar determinată de aerodinamică, iar celelalte modele Wagoneer pe care le-am menționat mai sus nu par să țină cont de acest aspect, ceea ce este de înțeles, având în vedere cât de importantă este autonomia pentru un model electric și cât de mult poate ajuta aerodinamica îmbunătățită în acest sens.

Jeep Wagoneer S va fi disponibil doar în versiune electrică

Wagoneer S este construit pe platforma STLA Large de la Stellantis, care tocmai a fost prezentată luna aceasta. Are un interior axat pe tehnologie și cu detalii de design „artizanale, meticulos lucrate”.

Automobilul are un centru de control al șoferului personalizat, cu un comutator Selec-Terrain și iluminare ambientală dinamică. Wagoneer S va avea în standard un acoperiș panoramic, precum și un sistem audio premium McIntosh cu 19 difuzoare.

Acestea sunt toate detaliile publicate de Jeep deocamdată, dar cu siguranță vor urma și altele peste câteva săptămâni, când va apărea următorul teaser.

Până atunci, să reiterăm și celălalt detaliu care a fost dezvăluit anterior: Wagoneer S va avea 600 CP, putere provenită de la două motoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide