Jeep anunță noul SUV electric Wagoneer S, cu până la 600 CP – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 22 ian. 2024 Știri auto
Jeep anunță noul SUV electric Wagoneer S, cu până la 600 CP – VIDEO

Jeep a publicat prima imagine cu primul său model construit pe o platformă electrică dedicată. Wagoneer S va fi vândut și în Europa.

Dacă vă numărați printre cei ce își doreau un Jeep electric, dar Avenger era o mașină prea mică pentru nevoile dumneavoastră, atunci așteptarea urmează să ia sfârșit. Campania de teasere a început și avem prima imagine cu viitorul SUV electric de la Jeep, despre care știm că va fi lansat în toamna acestui an.

Deși va fi disponibil în întreaga lume, inclusiv în Europa, clienții din America de Nord vor fi primii care vor experimenta SUV-ul electric, deoarece vânzările sunt programate să înceapă pe piața de origine a mărcii Jeep. Oferit exclusiv ca vehicul electric, marca se laudă că Wagoneer S va oferi șoferilor tracțiune integrală standard, până la 600 CP și o accelerație de la 0 la 100 ce are loc în circa 3,5 secunde.

Jeep Wagoneer S va fi primul modele electric dedicat al producătorului american

Aceste cifre de accelerație par să fie motivul pentru care Jeep a decis ca în primul său video teaser să se concentreze pe viteză. Prezentând cadre slow-motion cu o pasăre colibri, fulgere, un ghepard și alte lucruri rapide, clipul asigură publicul că nu va trebui să încetinească Wagoneer S pentru a-i aprecia frumusețea, ci doar să ia un loc la interior.

Deocamdată nu avem imagini cu interiorul mașinii, dar am putut observa câteva elemente exterioare, precum partea frontală masivă, pe care tronează cele 7 sloturi ale grilei Jeep, care sunt și iluminate. Acestea sunt flancate de un set de faruri subțiri, cu tehnologie LED.

Ne așteptăm să aflăm mai multe despre Wagoneer S în lunile următoare, deoarece Jeep dezvăluie mai multe detalii înainte de începerea vânzărilor în această toamnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Jeep


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide