Primele imagini oficiale cu Volkswagen Golf R 333 Limited Edition – Galerie foto și Video

Autor: Bogdan Bârliga 03 mai 2023 Știri auto

Grupul german le pregătește o surpriză fanilor pe data de 31 mai când va fi prezentat oficial noul model Volkswagen Golf R 333 Limited Edition. Până atunci avem la dispoziție câteva imagini oficiale extrase dintr-un clip video postat de divizia de performanță Volkswagen R.

Aceste noi fotografii teaser ne dezvăluie silueta noului model german de performanță și putem să remarcăm câteva detalii interesante. Noul Volkswagen Golf R 333 este dotat cu un sistem performant de evacuare, jante de mari dimensiuni, etriere de frână vopsite cu albastru și capace negre pentru oglinzile laterale.

Simbolul grafic 333 prezent pe părțile laterale ale acestui hot hatch provoacă deja dispute pe internet: reprezintă puterea motorului sau are o altă semnificație? Fanii modelelor sport fabricate la Wolfsburg speră ca acest nou Golf să fie cel mai puternic produs în serie. Pe de altă parte varianta aniversară VW Golf R Edition 20 oferea fix 333 CP și acest nou model ar putea fi doar o versiune actualizată.

Volkswagen Golf R 333 Limited Edition va fi lansat oficial pe 31 mai

În acest scurt clip video postat pe Youtube de către divizia de performanță Volkswagen R putem observa câteva detalii ale noului model Golf R 333 Limited Edition. Mașina este vopsită cu o nuanță de galben, iar sigla R în culoarea albastru este montată pe un element de culoare neagră. Jantele de mari dimensiuni (probabil 19 inchi) sunt tot de culoare neagră și scot în evidență etrierele de frână vopsite cu o nuanță de albastru. Pe părțile laterale ale caroseriei remarcăm simbolul grafic 333 în culoarea caroseriei și imprimat pe o suprafață de culoare neagră. Cel mai bine se poate observa sistemul de evacuare complex produs de compania specializată Akrapovič.

Nu au fost oferite detaliile tehnice pentru noul model Volkswagen Golf R 333 Limited Edition. Dar dacă ne raportăm la modelul Golf R Edition 20 ne putem aștepta ca sub capotă să avem cel puțin un motor cu performanțe similare. Varianta aniversară era echipată cu un propulsor de 2,0 litri capabil să ofere 333 CP și un cuplu maxim de 420 Nm. VW Golf R Edition 20 reușea să efectueze repriza de la 0 la 100 km/h în 4.6 sec și putea să ruleze cu o viteză maxim de 270 km/h.

Volkswagen Golf R 333 Limited Edition – Video

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen R / Youtube


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide