Apar primele imagini cu viitoarea generație Opel Astra

Autor: Promotor 08 iun. 2021 Știri auto

Opel pregătește viitoarea generație Astra și prezintă primele imagini cu modelul. În premieră în gamă își va face apariția și o versiune electrificată.

GALERIE FOTO

Opel lucrează la o nouă generație Astra. Versiunea facelift a generației anterioare este pe piață din 2019. Noul Astra va primi platforma EMP2 a Grupului PSA Peugeot-Citroen, în locul vechii structuri de proveniență General Motors.

Constructorul pregătește modificări radicale în ceea ce privește designul, urmând o nouă filosofie îndrăzneață Mașina va prelua o serie de elemente de stil de la SUV-ul Mokka, un aspect confirmat de primele imagini făcute publice de Opel. Fotografiile oficiale arată că modelul va fi echipat cu faruri înguste IntelliLux LED. În partea posterioară, așa cum apare în imagini, denumirea modelului va fi amplasată central, pe ușa portbagajului. Noul logo al companiei își va face loc în grila radiatorului.

“Viitorul Astra va deschide un capitol incitant în cei 30 de ani de istorie a modelului compact. Suntem încrezători că următoarea generație va lăsa o impresie puternică și va atrage numeroși clienți noi”, susține CEO-ul companiei, Michael Lohscheller.

Viitoarea generație Opel Astra – materiale noi la bord

Modelul va fi disponibil ca hatchback cu cinci uși și, pentru cei care doresc o mașină mai spațioasă, ca Sports Tourer. În cabină, își va face apariția viitoarea generație a sistemului Pure Panel cu instrumentar de bord digital. Acesta și display-ul tactil vor fi reunite sub un capac de sticlă. Rămân puține butoane fizice la bord. Forme, texturi și materiale noi apar în cabină. Opel Astra va primi un volan nou și scaune față ergonomice, un punct forte al casei germane.

Astra va primi în premieră și o versiune electrificată, dar nemții păstrează misterul asupra sistemului de propulsie ales pentru viitoarea compactă.

Dezvoltată și proiectată în Germania, viitoarea generație Opel Astra va intra în producție anul acesta la uzina din Russelheim. Clienții vor putea comanda mașina începând cu 2022.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide