Primele imagini teaser cu A290 Beta, conceptul care anunță un hot hatch electric Alpine

Autor: Adrian Somai 01 mai 2023 Știri auto

Francezii de la Alpine se pregătesc intens pentru prezentarea primului hot hatch electric din portofoliu, potrivit Motor1. Înainte de toate însă, în prima parte a acestei luni vom avea ocazia să facem cunoștință cu conceptul care va anunța acest nou model, concept care este deja așteptat de mulți pasionați auto. Data de prezentare a acestuia este 9 mai, însă până atunci avem deja câteva fotografii care ne lasă să vedem anumite detalii ale noului model.

Vorbim despre conceptul A290 Beta, prototip care anunță un viitor hot hatch cu propulsie electrică. Va fi primul model de acest fel care va fi produs de francezii de la Alpine. Pentru a ne face și mai curioși de ceea ce urmează să vedem peste puțin mai bine de o săptămână, oficialii producătorului francez au publicat acum câteva fotografii teaser.

Imaginile postate de francezi nu ne lasă să vedem prea multe detalii, însă putem remarca sigla numelui conceptului și silueta viitorului model hot hatch electric. Observăm o mașină de dimensiuni reduse, însă care pare să aibă un design destul de agresiv la exterior. Spunem asta în primul rând datorită eleronului montat pe plafon, însă mai multe urmează să aflam peste puțin timp.

Pachet exterior agresiv pentru viitorul hot hatch electric Alpine

Din păcate, până la această oră nu avem niciun fel de informații cu privire la zona tehnică a acestui viitor hot hatch electric de serie al francezilor de la Alpine. Cel mai probabil, toate detaliile de la acest capitol le vom afla peste câteva zile, în data de 9 mai, atunci când conceptul A290 Beta va fi prezentat în mod oficial.

La începutul lui 2021, francezii de la Alpine și-au exprimat intenția de a se transforma într-un brand pur electric. Totodată, francezii spuneau atunci că își doresc să ofere publicului un așa numit “Dream Garage” (Garaj al Viselor), care să fie alcătuit din trei mașini: un hatchback mic “pentru mine”, un crossover “pentru noi” și o mașină sport “pentru weekend”.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Alpine


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide