Primele imagini video cu accidentul din Andronache. Greșeala pe care a făcut-o șoferița

Autor: ProMotor 01 mart. 2021 Știri auto

Accidentul în care două fete și-au pierdut viața în cartierul Andronache din București a fost filmat de o cameră de supraveghere. Accidentul îngrozitor a curmat viețile a două copile, după ce o șoferiță de 56 de ani a pierdut controlul mașinii și le-a strivit.

S-a întâmplat pe data de 27 februarie 2021, în cartierul Andronache din București. Incidentul rutier a avut loc după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului, a lovit un stâlp și a ricoșat pe trotuar. Ea a mărturisit ulterior că a încurcat pedalele. Din nefericire, mașina a lovit doua fete aflate pe marginea drumului. Ambele au decedat.

Accidentul din cartierul Andronache a făcut două victime

Minora de 6 ani, a murit în Ambulanță, iar a doua victimă, de 21 de ani a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu, înainte ca medicii să intre cu ea în sala de operație. Copila avea traume foarte mari, spun medicii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru, a declara că victima accidentului din Sectorul 2, unde o mașină scăpată de sub control a lovit două copile aflate pe trotuar, a murit înainte ca medicii să apuce să intre cu ea în sala de operație.

Câțiva cetățeni le-au atacat pe cele două persoane din autoturismul implicat în accident

Brigada Rutieră transmite că după producerea accidentului rutier, atât șoferița, cât și un pasager au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

După accident, mai multe persoane au agresat atât șoferița, cât și pasagerul. În aceste condiții, pe lângă cercetarea care se face pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul rutier, se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la zece ani.

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră video montată în apropierea intersecției.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTubeComentarii
Inchide