Primele poze cu Honda CR-V Prototype, pentru Europa

Autor: Gabriel Grosoiu 24 feb. 2012 Știri auto

Noua generaţie a Hondei CR-V a debutat oficial în America de Nord, în cadrul Salonului Auto Los Angeles, toamna trecută. A sosit timpul ca şi modelul European să fie împrospătat, dar japonezii aplică aceeaşi strategie folosită şi peste Ocean: prezintă mai întâi imaginile prototipului maşinii, o versiune foarte apropiată de ceea ce vom ajunge să conducem în viaţa reală.

Totuşi, dacă prototipul prezentat americanilor încerca să atragă atenţia prin mici artificii de design, versiunea pre-producţie afişată în aceste poze pare un model cât se poate de definitivat, iar singurul detaliu care ne aduce aminte că avem de-a face, totuşi, cu un concept este inscripţia de pe plăcuţa de înmatriculare. Vizual, maşina se diferenţiază nesemnificativ faţă de versiunea de serie lansată la Los Angeles.

Bara de protecţie prezintă în partea ingerioară un decupaj unitar, faţă de cele trei fante prezente pe varianta dedicată yankeilor. Proiectoarele de ceaţă au primit ornamente noi, iar secţiunea hayonului de sub lunetă pare finisată într-o textură mată, faţă de cea glossy, folosită la CR-V-ul american.

Este foarte probabil ca şi interiorul prezentat în toamnă să fie acelaşi şi pentru europeni, ceea ce înseamnă, implicit, centrala de comandă I-MID, interfaţa radio Pandora Internet, compatibilă cu Apple iPhone, dar şi aplicaţia Eco Assist. SUV-ul va debuta pe pământ European, în versiune de serie, la Salonul Auto Geneva din luna martie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide