Primele reacții ale românilor după ce au văzut noua Dacia Duster facelift

Autor: David Andrei 23 iun. 2021 Știri auto

Noua Dacia Duster facelift este mașina momentului în România. Toată lumea este cu ochii pe SUV-ul care va intra în producție la Mioveni. Dar care au fost primele reacții ale românilor când au văzut-o?

GALERIE FOTO

“Arată bine!” Este laitmotivul regăsit în comentariile celor care au văzut postările despre noua Dacia Duster facelift pe pagina Dacia și pe grupul Dacia Duster Trials & Technical. “E frumoasă!”, “Absolut superbă”, sunt cele mai comune reacții.

“Soția o vrea cadou de ziua ei! Cum facem?” Este solicitarea unui tânăr dornic să-i facă doamnei pe plac. Aceasta trebuie să mai aibă un pic de răbdare. Vânzările vor începe în septembrie. Mulți alții sunt interesați să dea la schimb Duster-ul vechi și să plătească diferenața pentru a pleca acasă cu versiunea facelift.

Atrag atenția farurile și stopurile, care, ca și în cazul noilor Logan și Sandero, prezentate oficial în toamna anului trecut, imită forma literei “Y”. “Am trimis un mail către cei de la Lamborghini, farurile în Y sunt trademark-ul lor”, este amenințarea unuia dintre cei care urmăresc pagina Dacia.

Mulți vor să știe cât va costa faceliftul celei de-a doua generații. “Parcă văd acu’ 30.000 de euro”, anticipează un utilizator de Facebook. “Vei fi surprins, cu siguranță”, îi răspunde echipa Dacia. Ne putem aștepta însă, la prețuri mai mari. Mașina aflată în producție la ora actuală pornește de la 14.050 de euro.

Cei mai mulți se bucură și de faptul că, în gama de motorizare, se regăsește încă motorizarea 1.5 dCi. Aceasta a dispărut din oferta pentru noile Logan și Sandero.

Ce nemulțumiri au cei care au văzut noua Dacia Duster facelift?

În rândul celor care au văzut imaginile cu noua Dacia Duster facelift și au citit informațiile furnizate de producător au o mare dezamăgire. Nu va exista o versiune cu transmisie automată și tracțiune integrală. Cutia EDC este rezervată exclusiv lui Duster cu tracțiune 4×2, motorizare pe benzină și 150 de cai putere.

Fanii Dacia se așteptau ca mașina să primească noul logo al companiei, dezvăluit săptămâna trecută. Ei mai au însă, de așteptat până anul viitor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide