Primul test pe șosea cu un BMW X6 M declarat daună totală și reconstruit de la zero de un rus pentru soție

Autor: David Andrei 27 nov. 2020 Știri auto

A cumpărat un BMW X6 M declarat daună totală. Voia să-l repare și să i-l dea cadou soției însărcinate. În cele din urmă, a schimbat totul la mașină. A păstrat doar motorul. Acum face primul test cu mașina reconstruită de la zero.

GALERIE FOTO

Un rus care locuiește în Statele Unite ale Americii a reconstruit de la zero un BMW X6 M. Are deja un an de când lucrează la acest proiect și încă mai are. A folosit șasiul unei alte mașini, a refăcut circuitele, a reinstalat componentele. Acum că are și frâne, iese prima dată cu mașina pe șosea.

La primul test drive, SUV-ul coupe arată ca o epavă. Nu are scaun pentru pasagerul din dreapta, nu are grilă, bare, capotă și nici parbriz. Iar instrumentarul de bord atârnă în spatele volanului. Nici vorbă de airbag-uri, iar selectorul transmisiei automate cu opt trepte este sprijinit pe podea. Afară, pe întuneric, vlogger-ul își dă seama că a comandat farurile greșite, așa că mai are ceva de adăugat pe lista de reparații.

Dar este mulțumit de rezultatul primului test. Motorul accelerează și sună spectaculos, iar frânele opresc mașina așa cum trebuie. “Îmi amintește de Toyota Supra”, spune el.

Pentru moment, sistemul de control al tracțiunii nu funcționează impecabil, așa că va mai lucra și la el.

A doua zi, pe lumină, constată cu bucurie că gemurile electrice funcționează. Pe serpentine, acolo unde carosabilul e acoperit de gheață, încearcă o serie de derapaje controlate. Și pare că totul merge bine, până în momentul în care iese în decor.

“Totul a mers bine la test drive, cu excepția momentului în care, după un drift, am ajuns în șanț”, e concluzia lui. Când a ajuns acasă, a oprit motorul și, câteva minute mai târziu, acesta n-a mai pornit. “Habar n-am care e problema!”

Cum a ajuns BMW X6 M daună totală?

Specialistul în reconstrucții povestea, în urmă cu un an și multe vlog-uri în urmă, că BMW-ul, construit în 2019, a ajuns daună totală după ce a intrat sub un camion, la doar câteva luni după ce fusese achiziționat. Nu a aflat niciodată ce s-a întâmplat cu cei care erau la bord.

Planul inițial era să repare mașina cumpărată folosind piese de la un alt X6. Când a văzut cât de grav este avariată, a decis să construiască totul în jurul șasiului vehiculului achiziționat pentru piese. Acesta din urmă avea doar partea frontală distrusă în urma unui incendiu.

VIDEO: 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide