Primul VW Caddy pe GPL din România a fost livrat de MIDOCAR

Primul VW Caddy pe GPL din România a fost livrat de MIDOCAR

Autor: Tudor Rus acum 7 ani Știri

Companiile de taxi, firmele de curierat şi cele de distribuţie pot opta acum pentru un model care le avantajează economia de costuri şi care extinde autonomia maşinilor din dotare. Este vorba despre Volkswagen Caddy BiFuel, model care săptămâna trecută a fost vândut în configuraţia Life BiFuel 1.6 MPI cu 102 CP, cu transmisie manuală în cinci rapoarte.

Maşina este echipată cu un rezervor de gaz de 44 de litri, amplasat sub podeaua utilitarei, astfel încât spaţiul util şi funcţionalitatea autovehiculului rămân neatinse. Rezervorul de gaz se alătură astfel celui clasic de benzină, cu volum de 60 de litri.

În această configuraţie, autonomia totală urcă la peste 1.100 de km, respectiv 430 km în cazul în care utilitara este alimentată exclusiv cu gaz.

Singurul autovehicul comercial uşor cu echipare GPL din fabrică, existent pe piaţă în momentul de faţă, Caddy BiFuel are un preţ de plecare de 20.843 de euro cu TVA inclus. Modelul livrat de MIDOCAR Otopeni include ca dotări standard airbag pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale faţă, airbaguri pentru cap, display multifuncţional Plus şi ABS, ASR şi ESP.

Opţional, clienţii pot comanda aer condiţionat cu reglaj electronic, consolă centrală cu cotieră reglabilă pe două direcţii şi pachet pentru fumători.Comentarii
Inchide