Principala sursă a problemelor din trafic

Autor: Marius Vișan 27 iul. 2016 Știri auto
Principala sursă a problemelor din trafic

 


Potrivit specialiştilor, şoferilor tineri din România le place să conducă agresiv şi cred că nu li se poate întâmpla nimic, iar atunci când nu provoacă accidente grave, sunt motivul pentru care mii de oameni stau în coloană cu orele, din cauza carambolurilor, informează Digi24.ro.

Comportament este tipic bărbaţilor. Le place adrenalina, fac şicane şi simt nevoie să se întreacă. De aici apar conflictele.

Studiul publicat de Digi24.ro a arătat că 88% dintre bărbaţii de 18-25 de ani şi 70% dintre bărbaţii de 25-40 ani sunt de părere că riscul de accident este minim dacă au o maşină bună şi peste 65% dintre bărbaţii de 18-40 de ani recunosc că se enervează atunci când traficul e aglomerat şi că depăşesc fără să stea pe gânduri coloane de maşini.

Agresivitatea şi teribilismul la volan sunt alte motive care declanşează conflicte în trafic. În acest caz speciliştii recomadă evitarea cu orice preţ a şicanelor. Dacă cineva te agresează nu-i răspunde la şicane sub nicio formă. Dacă ai greşit îţi ceri scuze printr-un gest amiabil şi nu-l mai bagi în seamnă pe cel care devine agresiv cu tine. 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide