Prințul Charles a vizitat uzina Aston Martin. Mașina cu care a venit i-a lăsat mască pe angajați

Autor: Elena Luchian 21 feb. 2020 Știri auto

Prințul Charles a fost în vizită la uzina Aston Martin din St Athan, Țara Galilor. Mașina cu care a venit i-a lăsat mască pe angajați. Acesta a condus un Aston Martin DB6.

Galerie foto

Prințul Charles a văzut live primul SUV din istoria Aston Martin, DBX. 750 de noi locuri de muncă au fost create în centrul de producție, toți cei 750 de angajați noi fiind implicați în construcția noului model.

Prințul a văzut cum se construiește SUV-ul. Cu ocazia vizitei Alteței Sale Regale, un DBX a primit logo-ul brand-ului chiar de la Charles, acesta fiind cel care l-a aplicat pe una dintre aripi.

Aston Martin DBX intră în producția de serie în cel de-al doilea trimestru al acestui an. Centrul St Athan a trecut printr-o transformare radicală. În 2016, era o bază pentru Forțele Regale Aeriene. Astăzi este unul dintre centrele de producție ale constructorului britanic premium.

La uzină, prințul de Wales a ajuns cu un Aston Martin DB6. Mașina de legendă a fost produsă în perioada 1965-1971. Cu motor de 4.0 litri și 282 de cai putere, DB6 accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde și atinge o viteză maximă de 241 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide