Probabil cea mai grea autoutilitară a fost trasă pe dreapta. Era plină până la refuz cu bere

Autor: ProMotor acum o lună Știri

Probabil cea mai grea autoutilitară din lume a fost oprită de polițiști pe autostrada M40 din Anglia. Spre surprinderea lor, în dubiță era înghesuită mult prea multă bere Carlsberg.

Dubița „supraponderală” a fost tras pe dreapta în Warwick, iar la percheziția efectuată de polițiști s-a constatat că în interior erau depozitate sticle de bere daneză din podea până la tavan.

Când au cântărit-o a rezultat că dubița era cu 53% peste greutatea permisă de regulament. Limita de greutate era depășită atât pe roțile din față, cât și pe cele din spate, ceea ce făcea condusul foarte periculos.

Șoferului i s-a spus să scape de o parte din încărcătură dacă vrea să își continue drumul. Unitatea Operațională de Poliție din Warwickshire care a oprit vehiculul și a semnalat această întâmplare printr-o postare pe Twitter.

„Probabil cea mai greau autoutilitară” a fost trasă pe dreapta. Era plină până la refuz cu bere

Un alt caz petrecut cu o săptămână înainte

În urmă cu o săptămână, o altă autoutilitară a fost oprită pe autostrada N5, între intersecțiile 7 și 8, de către o unitatea a Poliției din Worcestershire. Motivul era același.  Doar că furgoneta era plină cu dulciuri, Coca Cola, pâine și mai multe tipuri de bere. S-a descoperit că șoferul nu avea permis de conducere și nici asigurare.

Unitatea OPU din Worcestershire a declarat pe data de 2 iulie: „Un vehiculul a fost oprit pe M5 pentru că depășise greutatea prevăzută de lege. Șoferul considera că nu a făcut nimic greșit, de asemenea, nu deținea permis de conducere și nu avea asigurare… Verificați întotdeauna ce greutate are vehiculul dvs. înainte de a începe călătoria”.

„Probabil cea mai greau autoutilitară” a fost trasă pe dreapta. Era plină până la refuz cu bere


Sursa foto: msn.com


Comentarii
Inchide