Probabil cel mai puternic break scos la vânzare pe Mobile.de: cât cere proprietarul acestui Mercedes-AMG C 63 S cu peste 1000 CP

Autor: Bogdan Bârliga 04 mai 2023 Știri auto

În anul 2015 divizia de performanță de la Mercedes-Benz introducea pe Clasa C cu un impresionant propulsor V8 BiTurbo de 4,0 litri. Motorul putea fi comandat pentru toate variantele de caroserie, însă dintre acestea cu siguranță versiunea break a fost produsă în cele mai puține exemplare.

Proprietarul unui model Mercedes-Benz Clasa C T-modell (S205) AMG C 63 S a decis că motorul are nevoie de un upgrade și după ce l-a scos la vânzare recent probabil a devenit cel mai puternic AMG break pe care poți să-l cumperi de pe site-ul Mobile.de.

Conform informațiilor oferite în anunțul de vânzare modelul break AMG C 63 S dispune în plus de 530 CP comparativ cu varianta normală. Pentru a face față acestei creșteri spectaculoase de putere au fost necesare intervenții la caroserie și reconfigurarea cutiei de viteze. Proprietarul susține că a investit în plus față de costul autoturismului nou aproximativ 50.000 de euro.

Cel mai puternic Mercedes-AMG break scos la vânzare pe Mobile.de

Modelul standard Mercedes-Benz Clasa C T-modell (S205) AMG C 63 S era echipat cu un propulsor V8 BiTurbo de 4,0 litri capabil să ofere o putere maximă de 510 CP între 5500 și 6250 rpm, iar cuplul de 700 Nm era livrat între 1.750 și 4.500 rpm. Cutia SPEEDSHIFT MCT 7 cu șapte rapoarte oferă și un mod Race: break-ul era capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde și putea să ruleze cu o viteză maximă de 290 km/h disponibilă prin pachetul AMG Driver Package.

Modelul scos AMG C 63 S la vânzare a trecut prin mai multe modificări și proprietarul susține că acum propulsorul V8 oferă 1.040 de CP și un cuplu de 1.380 Nm. Autoturismul de performanță a primit reglajele finale la EDOK Performance GmbH și caroseria a fost mărită cu trei centimetri în spate pentru montarea unor jante cu dimensiunea de 19 inchi și pneuri 295/30. Acest Clasa C T-modell a fost fabricat în anul 2015, are norma de poluare Euro 6 și odometrul indică 97.000 de kilometri parcurși. Conform anunțului de vânzare publicat pe Mobile.de mașina are toate dotările specifice modelului de serie și echipamentele funcționează conform specificațiilor. Prețul cerut este de 80.000 de euro și proprietarul susține că un test drive poate fi făcut doar din postura de pasager.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mobile.de


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide