ProMotor NEWS: aur curat în fabrica de iluzii – limuzinele Rolls Royce cu 24 de karate

Autor: Alexandru Banu 20 ian. 2017 Știri auto

HOTELUL 13 ŞI ROLLS PHANTOM

Foarte greu intri într-o fabrică de maşini ca să vezi procesul de producţie. Sunt secrete pe care producătorii nu vor să ţi le împărtăşească. Aproape că e mai complicat decât o adiuneţă la Cortroceni.

Atunci când Rolls Royce îţi pune pe tavă o incursiune în procesul de producţie al unui Phantom supercomandă specială, îţi faci cruce şi zici că a dat norocul peste tine.

1 MILIARD INVESTIŢIE, MAŞINI DE 20 MIL.

Hotelul 13 din Macao a costat 1 miliard de dolari şi este considerat ultima fiţă la nivel mondial. Investitorul a comandat o flotă de 30 de Rolls-uri pentru cei mai preţioşi clienţi. Două maşini din această flotă au ceva desoebit. Inserţii de particule de aur de 24 de karate. Sună dubios de inutil, dar pe atât de maiestuos pentru un brand ca Rolls şi pentru clienţii lui. Comanda totală pentru cele 30 de maşini a fost de 20 de milioane de dolari.

Cele două Rolls-uri ultraspeciale cu aur în ele au cu 250% mai multă vopsea decât cele obişnuite. Vopseaua e dată în 10 straturi, din care unul de 40 de microni e aur curat. Statueta de pe capota Rolls – Spirit of Ecstasy -, grila radiatorului şi sigla Rolls sunt şi ele acoperite cu aur de 24 de karate.   

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide