ProMotor NEWS: Mercedes-ul fantomă. Costă fără număr, n-are număr şi proprietar, nu se ştie cine l-a făcut

Autor: ProMotor 13 dec. 2016 Știri auto
ProMotor NEWS: Mercedes-ul fantomă. Costă fără număr, n-are număr şi proprietar, nu se ştie cine l-a făcut

MERCEDES S600 ROYALE

S600 Royale e ceva ce nu există. E o maşină pe care lumea o vede p dată în viaţă, e ceva meteoric. Ba apare în California, ba în Monaco, nimeni nu ştie ce e cu el, după cum scrie şi Carscoops. Nu are număr de înamtriculare la vedere. Designul e un mix de elemente de la mai multe Mercedes-uri, ca şi cum cineva ar fi luat cele mai tari lucruri de pe cele mai tari Mercedes-uri din toată istoria şi le-ar fi reunit excepţional.

PREŢ CONFIDENŢIAL

Nu se ştie preţ, nu se ştie nimic, se ştie doar că arată pur şi simplu fantastic. Presupuşii preperatori sau reconstructori până la urmă, care ar fi făcut acest S600 Royale, ar fi Carlsson, Fisker sau ambii la un loc. Această minunată limuzină ar putea fi a unui saudit îngrozitor de bogat. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide