ProMotor News: Transporter 4, cu WALL-E în rolul principal

Autor: ProMotor 22 sept. 2016 Știri auto
ProMotor News: Transporter 4, cu WALL-E în rolul principal

 


Marii curieri si-au pus deja in cap livrarile cu dronele. Si cand spunem mari vorbim despre cei mai mari, gen Amazon sau Ebay. Pana acum s-au facut teste si e clar ca se poate. Bine, dar pe asfalt ce solutii avem ca sa mai reducem costurile prin niste concedieri? Italianul Mario Gentile a desenat curierul cu roti, artificial 100%. Este facut dupa chipul si asemanarea robotelului Wall-E. Compania Starship este beneficiara proiectului, proiect care, pana acum, e un concept si atat. Ba chiar e doar o executie 3D pe un calculator. Nu exista fizic nici pentru teste.

Cifu, ca asa il cheama si nu exista o explicatie pentru numele asta, are camere pentru ghidaj, amortizoare pentru gropi si e acoperit ca sa ajunga la destinatie cu pachetul intact. Daca în aer e loc destul pentru trafic, în cazul maşinueţelor-curieri e o mare problemă: pe unde vor circula – pe stradă sau pe trotuare? Alte companii care se gandesc la acelasi lucru, la curierat cu roboti sunt Google si Apple.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide