Proprietarul unei Tesla a lăsat mașina la încărcat și s-a culcat în ea. La un moment dat s-a trezit pentru un motiv bizar

Autor: Marius Vișan 13 iun. 2022 Știri auto

Pentru un motiv necunoscut, șoferul unui pick-up s-a gândit că ar fi o idee bună să deconecteze o Tesla lasată la încărcat la o stație publică. Ceea ce nu știa el era că proprietarul mașinii dormea chiar în interiorul modelului electric.

Acest lucru s-a întâmplat într-o parcare pentru autoturisme de pe autostrada din Campbellville, Canada. Într-un articole de pe site-ul Autoevolution se povestește cum s-a desfășurat totul.

Șoferii Tesla și alți proprietari de mașini electrice sunt în continuare supuși vandalismului din partea celorlalți șoferi. Dovada este acest videoclip care tocmai a apărut pe Reddit. În el se vede cum un proprietar de Ford F-150 oprește fără niciun alt motiv decât acela de a deconecta o Tesla aflată la încărcat.

Acea Tesla lăsată la încărcat nu ocupa locul rezervat cuiva

Cu toate acestea, șoferul pick-up-lui a vrut să deconecteze vehiculul de la încărcător. Bărbatul neidentificat se oprește în fața Teslei și se îndreaptă spre priză, deși sistemul de camere Sentry se activase deja.

Acesta chiar a aprins farurile și a pornit luminile intermitente, semnalizând faptul că a început o înregistrare video.

Șoferul agresiv nu a ținut cont de faptul că mașina parcată a început să filmeze ceea ce se întâmplă în jurul său. Apoi s-a îndreptat direct spre portul de încărcare și a început să se joace cu el.

Imaginile se opresc chiar în momentul în care începe să scoată încărcătorul fără padoc din mașină – dintr-un motiv întemeiat. Proprietarul era înăuntru! Tesla a recepționat semnalul telefonului său și nu a continuat înregistrarea.

Șoferul agresiv a acționat, cel mai probabil, din frustrare

Din fericire, cel care dormea înăuntru s-a trezit și a deschis ușa. Bărbatul s-a uitat afară și a văzut pe cineva care umbla la mașina sa. Atunci a aruncat pătura, a deschis ușa și a țipat la bărbat: „pune-mi chestia la loc”, dar vinovatul se îndrepta deja spre camionul său după ce a văzut că cineva se afla în mașina electrică. Situația nu a escaladat mai mult.

După ce au văzut imaginile online, oamenii au reacționat și au spus că șoferul camionului ar fi putut acționa din frustrare, deoarece benzina este scumpă.

”Sentry Mode: Guarding Your Tesla”

Sistemul Sentry Mode integrează patru camere video și se activează atunci când senzorii detectează mișcare în jurul mașinii. În cazul în care au loc agresiuni asupra mașinii, sistemul declanșează o alarmă sonoră, iar proprietarul primește o notificare pe telefon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Reddit


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide