O femeie a fost arestată pentru vandalism după ce a fost filmată de o Tesla

Autor: David Andrei 15 oct. 2020 Știri auto

O femeie a fost arestată pentru vandalism după ce a fost filmată de camerele sistemului Sentry al unui automobil Tesla. Aceasta era furioasă pentru că i s-ar fi ocupat locul de parcare, într-o zonă în care nu existau locuri rezervate.

GALERIE FOTO

Sistemul Sentry Mode integrează patru camere video și se activează atunci când senzorii detectează mișcare în jurul mașinii. În cazul în care au loc agresiuni asupra mașinii, sistemul declanșează o alarmă sonoră, iar proprietarul primește o notificare pe telefon. Așa s-a întâmplat și în cazul acestei mașini.

În Sumter, Carolina de Sud, o femeie cu care posesoarea de Tesla Model Y avea un conflict de durată din cauza unui loc de parcare, și-a adus mașina, într-o primă fază, foarte aproape de modelul electric. Manevra a fost înregistrată cu ajutorul funcției Sentry Mode.

A doua zi, femeia, supărată că i s-ar fi ocupat din nou locul de parcare, a recurs la un gest extrem. A scos un cuțit și a zgâriat Tesla, apoi a plecat cu mașina proprie. Și acest gest a fost înregistrat integral. Derulând imaginile în slow motion, se poate observa cum aceasta se dă jos din mașina sa cu un cuțit în mână, pregătită de atacul asupra vehiculului electric.

Imaginile înregistrate de funcția Sentry Mode a modelului Tesla au ajuns la poliție

Fiul proprietarei de Tesla, Wes, a dus înregistrarea la poliție. Pe filmare se putea observa cu ușurință numărul de înmatriculare al mașinii femeii care a recurs la acte de vandalism. Câteva zile mai târziu, oamenii legii au mers după femeie la locul de muncă al acesteia. Doamna-vandal a fost arestată în fața colegilor. În parcarea în care a avut conflictul cu posesoarea de Tesla nu există locuri de parcare rezervate.

Aceasta a avut două opțiuni la dispoziție. Să plătească daunele produse și să ceară scuze sau să fie anchetată penal și sancționată. Femeia a ales prima variantă, iar cazul s-a încheiat amiabil.

VIDEO:

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide