Proprietarul unui BMW s-a trezit cu mașina îngrădită. Care este motivul? FOTO

Autor: Marius Vișan 02 apr. 2021 Știri auto

Proprietarul unui BMW fost pus la punct într-un mod inedt. Întâmplarea amuzantă s-a petrecut în Țara Galilor. Un fermier furios a găsit o metodă pentru a se răzbuna pe un șofer care i-a blocat poarta.

Șoferul respectiv și-a lăsat mașina chiar în zona de acces către terenul agricol al fermierului. Din acest motiv, omul a decis să-i transmită un mesaj proprietarului BMW-ului. Fermierul a înconjurat autoturismul cu un gard metalic.

”Când fermierii nu își pot îngriji animalele, acest lucru îi supără puțin. Destul de corect”, a afirmat Emily Durrant, consilier local din partea Partidului Verde.

Un fermier furios se răzbună pe șoferul care i-a blocat poarta, construind un gard metalic chiar în jurul BMW-ului

“Este o imagine amuzantă, dar mesajul din spatele ei este unul serios. Tot ceea ce cerem este ca oamenii să fie atenți atunci când călătoresc în zonele rurale și să fie atenți la mediul înconjurător”, a mai spus aceasta.

Emily Durrant a spus că gardul a fost amplasat în jurul mașinii doar cu scopul de a fi fotografiată. Apoi acesta a fost îndepărtat. Scopul a fost de a trimite un mesaj persoanelor care vizitează zonele rurale.

Imaginea mașinii închise în propriul său padoc a fost postată pe rețelele de socializare de consilierul local care a îndemnat oamenii să respecte intrările în proprietățile private, chiar dacă acestea sunt exploatații agricole, notează site-ul walesonline.co.uk.

Sursă foto: twitter.com/emilyvdurrant

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: twitter.com/emilyvdurrant


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide