RABLA 2021. Hyundai i20 are un preț imbatabil anul acesta

Autor: ProMotor 19 mart. 2021 Știri auto

Hyundai i20 este unul dintre cele mai populare modele de clasă mică de pe piața românească, iar prin programul RABLA 2021 prețul este extrem de atractiv.

i20 poate fi o soluție viabilă pentru șoferii care vor să-și schimbe mașina. Asta se datorează caracteristicilor rutiere sigure, listei de dotări destul de bogate, dar și prețurilor foarte competitive.

În gama de motorizări se regăsesc motorul de 1,2 litri cu 84 de cai putere și 118 Nm. Acesta este cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte. Ar mai fi și motorul turbo cu trei cilindri 1,0 T-GDi cu 100 de cai putere și 172 Nm, cuplat la o transmisie manuală sau la una automată cu 7 trepte și dublu ambreiaj.

Apoi există și versiunea cu sistem mild hybrid de 48 de volți, care permite reducerea consumului și a emisiilor de dioxid de carbon.

Hyundai i20 pornește de la 10.600 de euro (TVA inclus), prin RABLA 2021

Anul acesta, prin programul guvernamental RABLA, un Hyundai i20 poate fi achiziționat cu un preț ce pornește de la 10.600 de euro (TVA inclus).

Pentru această sumă clientul primește cu Hyundai i20 din a treia generație care are sub capotă un motor de benzină, de 1.2 litri, care produce 84 de CP. Acesta este conectat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte.

Hyundai i20 cu tehnologie mild hybrid costă 15.200 de euro (TVA inclus), prin RABLA

Cei care vor mai mult de la un Hyundai i20 pot alege o versiune cu motorizare mild hybrid și un propulsor turbo pe benzină de 1.0 litri, în trei cilindri, care produce 100 de CP. Acesta vine și cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 rapoarte. Prețul este de 15.200 de euro (TVA inclus), prin programul RABLA.

Intră în GALERIA FOTO

Hyundai i20 are unul dintre cele mai mari portbagaje din segment (352 de litri). Acesta este și unul dintre puținele modele din segmentul B care dispune de panou de instrumente digital.

Gama de sisteme de asistare a conducerii este una dintre cele mai bogate din segment. Pachetul SmartSense include pilot automat inteligent sincronizat cu navigația și sistem de asistență la menținerea benzii de rulare. Pe mașină mai există și  sistem de monitorizare a unghiului mort. Ar mai fi de menționat și sistemul de asistență la parcare și sistem de asistență pentru faza lungă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide