Ce mașină electrică va conduce Rafael Nadal? Tenismenul va folosi în mod activ acest crossover Kia

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2021 Știri auto

Rafael Nadal a transmis angajamentul său de a promova mobilitatea ecologică prin utilizarea frecventă a  noului crossover Kia EV6. Anunțul a fost făcut în cadrul unei ceremonii de înmânare la Academia Rafa Nadal.

Nadal a primit un model EV6 GT-Line personalizat, ca o demonstrație a viziunii comune de lungă durată a celor doi parteneri pentru a crea o lume mai bună și pentru a inspira o nouă generație de șoferi să adopte mobilitatea electrică. Ceremonia a urmat lansării europene a crossover-ului EV6.

Rafael Nadal va folosi crossover-ul EV6

În conformitate cu angajamentul, Nadal va folosi în mod activ crossover-ul EV6 pentru mobilitatea sa personală în Mallorca, precum și la turneele importante de tenis, cum ar fi Australian Open din 2022. Mai mult, el și-a exprimat interesul de a schimba toate automobilele utilizate la Academia Rafa Nadal și Fundația Rafa Nadal cu automobile electrice până în 2022.

Intră în GALERIA FOTO

„Munca mea necesită în mod natural multe călătorii, iar stilul meu de viață nu este pe deplin sustenabil. Dar sunt hotărât să fac schimbările necesare acolo unde pot, începând cu utilizarea în scop personal a crossover-ului EV6 în Mallorca și nu numai”, a spus Nadal la eveniment. „Mă simt norocos că am sprijinul Kia și al noului EV6 care mă vor ajuta la continuarea angajamentului. Aș dori să îi încurajez și pe ceilalți să mi se alăture, conducând astfel de automobile ori de câte ori este posibil.”

EV6 GT-Line a aprins, la propriu, luminile pe terenul de tenis

Ceremonia a folosit luminile de pe un teren de tenis, supranumit „EV6 Court”. Sistemul de iluminare a fost alimentat electric de un model EV6 GT-Line.

Primul crossover electrificat dedicat de la Kia se mândrește cu o funcție avansată V2L (vehicle-to-load). Aceasta servește ca o sursă de alimentare portabilă, auto-generatoare. Funcția „vehicle-to-load” (V2L) poate furniza până la 3.6 kW de energie electrică. Totodată, aceasta poate fi utilizată ca sursă de alimentare portabilă pentru activități de zi cu zi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Kia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide