Rainer Zietlow reuşeşte un nou record mondial: peste 19.000 km în mai puţin de zece zile!

Autor: Iulian Dnistran acum 5 ani Știri

Rainer Zietlow a reuşit în 2014, alături de echipa sa, să parcurgă traseul de peste 17.000 km dintre Capul Agulhas din Africa de Sud şi Norkapp din Norvegia în mai puţin de 22 de zile la volanul unui Volkswagen Touareg V6 TDI încălţat cu anvelope Goodyear. Atunci, băieţii au stabilit un nou record mondial, spulberându-l pe cel vechi care data din 1984.

Anul trecut, problema cea mai mare a fost un accident care i-a lăsat cu maşina în service vreme de 13 zile în aşteptarea pieselor de schimb, însă anul acesta lucrurile au mers altfel, fiindcă Rainer Zietlow şi echipa sa au reuşit să parcurgă traseul extenuant în nouă zile, patru ore şi opt minute – o performanţă admirabilă, având în vedere că traseul a fost mai lung de data asta: peste 19.000 km!

Drumul parcurs de cei trei temerari

Tovarăş de drum le-a fost, din nou, un Volkswagen Touareg V6 TDI încălţat cu un set de anvelope Goodyear Wrangler care au rezistat până la sfârşitul provocării.

Echipa Cape to Cape 2.0, formată din Rainer Zietlow, cameramanul Marius Biela şi bloggerul Sam Roach, a plecat în 11 septembrie 2015 din Capul Agulhas la ora 10 şi a ajuns la Capul Nord în 20 septembrie 2015 în jurul orei 14, după ce a parcurs 19.276 km prin 21 de ţări.

VIDEO:Comentarii
Inchide