Range Rover Sport SVR: cel mai rapid Land Rover debutează la Goodwood

Autor: Adrian Mihălţianu 26 iun. 2014 Știri auto

Range Rover Sport SVR este cel mai puternic şi rapid model de serie din istoria producătorului englez Land Rover şi va fi prezentat, sub formă de prototip, la Goodwood Festival of Speed 2014, unde îşi va arăta talentul de vitezoman pe celebrul traseu de pe domeniul Goodwood al Lordului March.

Deocamdată, britanicii au fost destul de zgârciţi cu informaţiile, însă au scăpat, printre rânduri, informaţia că SUV-ul va ascunde nu mai puţin de 550 CP sub capotă. Şi, dacă mă iau după sunetul absolut malefic pe care îl scoate în videoclipul de mai jos, aş putea paria la sigur că este vorba despre un V8.

Pe lângă faptul că o să accelereze rotaţia Pământului de fiecare dată când va pleca de pe loc, Range Rover Sport SVR e modelul care anunţă crearea unei noi linii de variante sportive Land Rover care vor purta denumirea SVR. Un fel de M al britanicilor, dacă vrei, doar că aplicabil doar pentru SUV-uri.

Tot la Goodwood, prototipul RR Sport SVR se va întâlni cu Jaguar F-Type Project 7 – un speedster care se laudă că este cel mai puternic şi rapid Jaguar de serie din istorie.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide