Inginerii de la RAR s-au crucit când au văzut cum și-a modificat un român mașina – FOTO

Autor: Marius Vișan 04 nov. 2021 Știri auto

Un bărbat din Caraș-Severin și-a cumpărat o mașină second hand dintr-o țară europeană, cel mai probabil Regatul Unit, și s-a dus cu ea la RAR pentru omologare. Acolo a avut o mare surpriză, pentru că inginerii l-au refuzat din cauza neconformităților la pedalele de frână și accelerație.

”În acest mod a fost adus la RAR Caraș-Severin un autovehicul cu cutie automată, fabricat în anul 2006. Mașina provenea dintr-o țară europeană, dar inversarea pedalei de accelerație cu cea de frână a fost făcută de noul proprietar înainte de a solicita CIV. 

În urma verificărilor, autoturismul a fost respins, iar Registrul Auto Român nu a eliberat cartea de identitate a autovehiculului, din cauza neconformităților comenzilor conducătorului auto”, se arată în postarea de Facebook de pe pagina RAR-ului.

Imaginile au stârnit multe reacții amuzante printre internauți

Internații au reacționat imediat și au făcut fel și fel de glume la adresa proprietarului. Iată câteva comentarii amuzante:

”- Dă-i talpă!
– Care?”

”Explicația e foarte simpla: Așa a vrut soția…”

”Călca omul ambreiajul mereu… Și dădea cu capul de volan”

Nu este prima anomalie descoperită la RAR Caraș Severin

În luna septembrie, reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) Caraș Severin au găsit, în timpul verificării unui microbuz de călători, o bucată de lemn în locul unei piese de la sistemul de suspensii al unui autoturism Mercedes-Benz. ”Astfel de deficiențe tehnice au identificat colegii noștri de la RAR Caraș-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanță”, scriu reprezentanții Registrului Auto Român.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: RAR / Facebook


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide