Cum i-a răspuns polițistul Marian Godină unei persoane care i-a reproșat că merge în vacanță pe banii statului?

Autor: Elena Luchian 19 iul. 2021 Știri auto

Polițistul Marian Godină a plecat în vacanță. Dar nu pare să aibă liniște nici chiar pe plajă în Grecia. Unul dintre cei care îl urmăresc pe Facebook i-a reproșat că își face vacanța pe banii statului. Ce i-a răspuns Godină?

GALERIE FOTO

Polițistul Marian Godină s-a amuzat când a citit mesajul primit pe Facebook de la una dintre cele peste jumătate de milion de persoane care îl urmăresc pe Facebook.

“Ți-a dat statul bilet de vacanta moca Sa va fie rusine Nu faceti nimic pentru tara Nici macar nu ati invatat sa scrieti si sa cititi…”, îl atacă utilizatorul de Facebook, cu un mesaj fără diacritice și fără semne de punctuație. La final, după ce îi reproșează că n-a învățat mare lucru la școală, bărbatul îl provoacă pe polițist: “Conbatema dacă ai cu ce”.

Reacția lui Marian Godină din vacanță a primit mii de aprecieri pe Facebook

Marian Godină a citit mesajul în timp ce se afla în vacanță și s-a amuzat pe seama textului plini de greșeli gramaticale și pe seama provocării bărbatului de a-l „combate dacă are cu ce”. Godină i-a răspuns simplu: “Combate-mă.”! Reacția sa a adunat peste 13.000 de aprecieri pe Facebook.

Câteva ore mai târziu, utilizatorul furios și-a “corectat” parțial mesajul. A pus selectiv diacritice și a scris “Conbate-ma” în loc de „Conbatema”. Liniuța nu compensează însă, modul greșit în care este scris cuvântul chiar și după corectare. Un „m” în loc de „n” ar fi salvat finalul mesajului.

Marian Godină își petrece vacanța în insula elenă Lefkada, alături de soția sa, Georgiana. A plecat cu mașina din Brașov. La o oră și jumătate de la plecarea de acasă, polițistul a postat pe Facebook din blocaj, scriind ironic: “Am plecat la 10 din Brașov și la 11:30 sunt deja la Bușteni.” Între cele două sunt doar 37 de kilometri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide