Cine este, de fapt, soția polițistului Marian Godină? „Ai tras lozul câștigător, Mariane!”, îi spun prietenii

Autor: David Andrei 20 feb. 2021 Știri auto

Marian Godină este unul dintre cei mai populari și mai vocali polițiști din țară. Dar cine este soția polițistului? “Ai tras lozul câștigător, Mariane!”, îi spun prietenii și cei care o văd pe doamna Godină în postările lui de pe Facebook.

GALERIE FOTO

“Cum ai păcălit-o?”, este una dintre întrebările ironice pe care Marian Godină le primește constant pe pagina sa de Facebook. “Sunteți Frumoasa și Bestia”, i-a scris un utilizator, încercând fără succes să-i facă un compliment cuplului.

Marian și Georgiana au spus DA în urmă cu doi ani și jumătate. Cei doi s-au căsătorit în Scheii Brașovului și au petrecut în Poiana Brașov. 25 de ani avea Georgiana la nuntă. “Meghan Markle va fi invidioasă”, a scris Marian pe rețeaua de socializare lângă o poză cu soția sa îmbrăcată în rochie de mireasă. În aceeași zi, 19 mai, Meghan Markle și prințul Harry se căsătoreau în Londra.

Nașii celor doi sunt fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia, Traian Berbeceanu, și soția sa, Gabriela.

Orice imagine cu Georgiana, publicată pe Facebook, adună rapid mii de reacții, complimente și urări. Dar nu toate reacțiile sunt pozitive. Frumusețea doamnei Godină stârnește invidie, se pare.

Soția polițistului Marian Godină “pare minoră”

Fost polițist rutier, actual membru al forțelor de intervenție rapidă din cadrul Poliției Brașov, Marian Godină s-a enervat atunci când o doamnă i-a reproșat pe Facebook că soția lui pare minoră.

“Probabil arată mai tânără pentru că nu e plină de venin și răutate”, i-a răspuns polițistul doamnei indiscrete în august 2019. 27 de ani are acum Georgiana.

Din tablourile de familie publicate în mediul online nu lipsesc cei doi câini, pisica și exotica alpaca Pablo.

Marian este polițistul care scrie cărți. El a publicat “Flash-uri din sens opus”, dar și o carte pentru copii, în care le explică celor mici regulile de circulație.

Citește și:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide