S-a răsturnat cu mașina la ieșirea din showroom. Noul lui Volkswagen e bun de dus la fiare vechi!

Autor: Elena Luchian 22 iun. 2020 Știri auto

Un șofer, copleșit de bucurie că mașina nou-nouță tocmai îi fusese livrată, s-a răsturnat la ieșirea din showroom. Noul lui Volkswagen Polo n-a ajuns prea departe. Acum e bun de dus la fiare vechi.

GALERIE FOTO

Incidentul a avut loc într-un orășel din sudul Indiei. Proaspătul posesor de Volkswagen Polo a primit cheia mașinii, s-a urcat la volan și a pornit în aplauzele angajaților din showroom, cu o ghirlandă de flori pe grila radiatorului. Este un obicei comun la livrarea mașinilor noi în India. Mai mult, era una dintre primele mașini livrate după relaxarea restricțiilor provocate de pandemia de coronavirus.

Șoferul era tare fericit că duce acasă mașina de culoare albă. Din păcate însă, nu a ajuns prea departe. Ce a urmat avea să-i șocheze pe cei care au asistat la întâmplare.

Șoferul distrat, copleșit de emoții, a accelerat, încercând, probabil, să atragă atenția. Acesta pierdut controlul chiar înainte de a ieși în drumul public, a lovit o mașină parcată, a acroșat apoi poarta din metal și s-a răsturnat!

Angajații din showroom au fugit ca să-l salveze din mașina aflată cu roțile-n sus. Și ei, și clienții, dar și trecătorii s-au adunat să vadă rezultatul.

Șoferul nu a fost rănit. Acesta a ieșit din mașină pe geam. Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în curtea reprezentanței auto.

Volkswagen nou, pagube mari

Sperăm că bărbatul aflat la volan apucase să-și asigure mașina înainte de a încerca să plece cu ea din showroom. Pe piața locală, Volkswagen Polo are preț de pornire de 6.837 de rupii indiene, echivalentul a aproximativ 5.825 de euro. Șoferul va fi nevoit însă, să plătească și daunele provocate porții lovite, dar și șoferului a cărui mașină a atins-o înainte de a se răsturna.

În India, autoritățile au ridicat recent problema obținerii cu prea multă ușurință a permiselor de conducere. Șoferi fără cunoștințe de bază ajung pe șosele și provoacă accidente.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yeHnUzXOpQc&feature=emb_logo

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide