Cine este femeia care s-a răsturnat cu un Porsche Macan în București?

Autor: David Andrei 18 iun. 2020 Știri auto

Un Porsche Macan GTS de culoare roșie s-a răsturnat pe Șoseaua Nordului din București. O femeie se afla la volanul mașinii sport.

GALERIE FOTO

Mai multe autoturisme au fost avariate în accidentul care a avut loc nu departe de Ambasada Chinei. Tânăra aflată la volan ar fi ieșit singură din mașină și a primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Aceasta a fost transportată ulterior la spital de un echipaj SMURD pentru investigații suplimentare.

Cei care au asistat la accident au declarat pentru Gândul.ro că șoferița se deplasa cu viteză. Aceasta nu ar fi fost atentă la drum, ci la telefon.

Cine este șoferița de Porsche Macan care a produs accidentul din nordul Capitalei?

Femeia aflată la volanul mașinii sport, care s-a răsturnat astăzi în București, este iubita lui Ciro Castellano. Atât celebrul om de afaceri italian, cât și fiul său, Vincenzo, au ajuns imediat la locul accidentului.

SUV-ul ei a suferit o avarie în partea stânga față, iar anvelopa pe acea partea a fost distrusă. În imagini se poate observa și luneta spartă a vehiculului.

Mai multe imagini de la locul accidentului, vedeți pe Gândul.ro .

Cât costă și ce putere are Porsche Macan GTS?

Porsche Macan GTS are în România un preț de pornire de la 80.355 euro. Culoarea versiunii implicate în accident, Roșu Carmine, mai adaugă 2.465 de euro la prețul final.

GTS-ul din imagini are jantele RS Spyder de 20 de inci.

Macan GTS are motor de 2,9 litri cu șase cilindri, care dezvoltă 380 de cai putere și un cuplu de 520 Nm. Propulsorul este cuplat la o transmisie automată PDK cu șapte rapoarte și padele pentru schimbarea treptelor pe coloana de direcție. Sunt elemente care fac modelul să accelereze de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde (4,7 secunde, dacă este echipat cu pachetul Chrono) și să atingă o viteză maximă de 261 km/h.

Două tone cântărește mașina care măsoară 4.686 milimetri în lungime, 1.926 milimetri în lățime și 1.609 milimetri în înălțime, având un ampatament de 2.807 milimetri. Garda la sol a celui mai mic SUV din gama Porsche este de 180 de milimetri.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide