S-a răsturnat un TIR cu o încărcătură în valoare de 8 milioane de euro. Ce transporta?

Autor: David Andrei 08 apr. 2021 Știri auto

Un TIR cu o încărcătură în valoare de nu mai puțin de 8 milioane de euro s-a răsturnat pe o șosea din județul Dâmbovița. Ce transporta autotrenul?

GALERIE FOTO

Din primele cercetări, șoferul de TIR ar fi încercat să evite un autoturism și s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe DN72, pe raza localității Mija din județul Dâmbovița, miercuri, pe 7 aprilie. Șoferul le-a explicat polițiștilor că, în urma manevrei, încărcătura a intrat în balans. Conducătorul auto nu mai putut redresa colosul.

Bărbatul nu a fost rănit și niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident.

Autotrenul transporta o încărcătură cu o valoare foarte mare, estimată la 8 milioane de euro. În remorcă se aflau pachete de țigări. Pentru a se asigura că acestea nu vor fi sustrase din remorcă, mai multe echipaje supraveghează zona.

VIDEO:

Un alt TIR răsturnat în aceeași zi în România

Un alt TIR s-a răsturnat în aceeași zi pe DN5, pe raza localității Uzunu din județul Giurgiu. Șoferul autotrenului, un bărbat în vârstă de 34 de ani de cetățenie rusă, a fost găsit inconștient, în stop cardio-respirator. Medicii i-au aplicat manevre de resuscitare, dar, în cele din urmă, s-au văzut nevoiți să declare decesul în drumul către spital.

Bărbatul era din Republica Moldova, iar vehiculul pe care îl conducea era înmatriculat în Rusia. Din primele cercetări, acesta ar fi pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, la fața locului au ajuns un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Circulația a fost îngreunată până când polițiștii au finalizat cercetările la fața locului.

Urmărește Promotor.ro pe Google NewsComentarii
Inchide