Un TIR încărcat cu mașini de colecție a fost lovit de tren – VIDEO

Autor: George Cristea 06 apr. 2021 Știri auto

Un TIR încărcat cu mașini de colecție a fost lovit de tren, printre victime numărându-se un Ferrari SF90 Stradale. Camionul rămăsese blocat pe șine la o trecerea peste calea ferată.

Intră în Galeria FOTO

Un camion care transporta mai multe mașini exotice, printre care un Ferrari SF90 Stradale și un 488 Spyder a fost lovit de tren la o trecere de cale ferată din Houston (SUA). Potrivit presei locale, camionul rămăsese blocat pe calea ferată, iar mecanicul trenului nu a reușit să oprească la timp. Viteza reziduală a fost mică, astfel că impactul nu a fost unul puternic. Totuși, mai multe mașini au avut de suferit, potrivit martorilor.

Locomotiva trenului a lovit partea centrală a TIR-ului, iar daunele par a fi minore în cazul camionului. Prețioasa încărcătură nu a fost la fel de norocoasă. În orice caz, dacă reparațiilor vor fi posibile, vor costa cu mult mai mult decât în cazul remorcii camionului. Accidentul ar putea fi un dezastru pentru compania de asigurări care va deconta acest accident.

Un TIR încărcat cu mașini de colecție a fost lovit de tren. Daune majore

Potrivit unui martor ocular, șoferul nu era familiarizat cu zona și a rămas blocat pe calea ferată din cauza drumului foarte îngust. Compania de transporturi feroviare nu a putut fi alertată în timp util pentru a opri trenul înainte de impact. S-a reușit, însă, reducerea vitezei pentru a evita un impact devastator.

Nu se cunoaște care este lista completă a mașinilor transportate, dar în fotografiile făcute după accident apar un SF90 Stradale de culoare închisă, un 488 Spyder galben și un Porsche 911 alb, printre altele. Acestea din urmă par să fi scăpat relativ neatinse, dar SF90 Stradale nu a avut același noroc.

„SF90 era distrus. Și cred că și un Bentley. Era una dintre mașinile pe care trenul le-a lovit în plin. Nu au mai scos-o”, a comentat martorul rezultatul accidentului, care s-a produs pe 1 aprilie. Ne și imaginăm reacția proprietarului când a fost anunțat. „Hahaha, very funny… No, really, I don’t believe you. Are you kidding me? Oh, shit!…”.

Trecerile la calea ferată sunt adesea locul unor accidente grave. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un autobuz a scăpat la limită după ce bariera s-a lăsat peste el.

sursa: Jalopnik

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide