Care este rata lunară pentru o Dacia Logan rulată? Avansul este zero

Autor: Marius Vișan 22 oct. 2021 Știri auto

Dacia Logan este cel mai popular model de pe piața autohtonă.

În anul 2020, Dacia a dominat topul vânzărilor de automobile cu nu mai puțin de trei modele: Logan, Duster, Sandero. Acest trio se păstrează de 10 ani, consecutiv. Loganul a rămas cel mai popular model de pe piaţa românească.

Cei care nu-și permit să cumpere o Dacia Logan cu toți banii jos au alternative

Mai nou, există firme care au lansat programe care se adresează celor care vor să-şi cumpere un autoturism rulat, dar nu îşi permit să plătească toţi banii odată. Cel care vrea să cumpere un autoturism în rate nu trebuie neapărat să aibă un avans, iar perioada de finanţare poate fi între 1 şi 5 ani.

De exemplu, o Dacia Logan (2014-2015) cu 150.000 de km la bord costă aproximativ 4.500 de euro. Această sumă poate fi împărțită în rate de aproximativ 60 de euro / lună, creditul fiind valabil pe o perioadă de 5 ani. Pentru a beneficia de această rată este nevoie de achitarea unui avans de 25%.

Rate lunară pentru o Dacia Logan (avans zero) este aproape 100 de euro

Totodată, după cum spuneam mai sus, există posibilitatea de a accesa sistemul de plată prin intermediul ratelor cu avans zero. Dar asta înseamnă că rata lunară, pentru un Logan vechi care se vinde cu 4.500 de euro, va crește la aproximativ 100 de euro pentru următorii 5 ani.

În funcție de firma de la care alege să-şi cumpere mașina, clientul poate beneficia de garanție și o revizie gratuită. Cele mai întâlnite mașini puse la vânzare prin acest sistem sunt modele foarte populare. Prețurile pot varia între 4.000 de euro şi 15 000 de euro.

Toate mașinile au dotări decente precum aer condiționat, închidere centralizată, servodirecție, geamuri și oglinzi electrice.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Dacia


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide