O bancă vinde un Suzuki Vitara recuperat de la client. Mașina arată ca nouă

Autor: Marius Vișan 23 sept. 2021 Știri auto

Suzuki Vitara este un model foarte apreciat de clienții români. De ce? Răspunsul este simplu: pentru că are câte puțin din toate la un preț decent, și mai presus de toate fiabilitatea japoneză.

Vitara se simte mai în largul său pe asfalt și pe drumurile de țară acoperite cu macadam. Totodată, tracțiunea integrală este competentă, ai posibilitatea de a bloca tracțiunea pe ambele punți.

La testele de siguranță, Suzuki Vitara a obținut cinci stele din cinci posibile, cu un scor de 89% pentru protecția pasagerilor adulți, 85% pentru protecția copiilor, 76% pentru pietoni și 75% pentru sistemele electronice de siguranță.

Suzuki Vitara după 82.000 de km nu este ieftin deloc

Cei care vor un Suzuki Vitara și se gândesc că exemplarele rulate sunt mai accesibile, ar trebui să regândească puțin situația. Dovadă este acest exemplar. După 82.813 de km costă 14.161 de euro, inclusiv TVA. Modelul japonez este de vânzare pe Btleasing.ro

Este un Suzuki Vitara 1.6 I ALL GRIP, putere de 120 de cai și transmisie manuală. Anul fabricației este 2016, iar mașina are un rulaj de 82.813 de km.

În acești bani primești un SUV de dimensiuni mici, dar suficient de încăpător, cu o motorizare fiabilă. La acestea se mai adaugă și o calitate decentă a asamblării și bună a materialelor. Are o ținută de drum plăcută pe asfalt și foarte confortabilă în afara lui. La Suzuki Vitara vei găsi puține minusuri care să te supere.

Dotări: ABS, ESP, climă automată, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri și oglinzi electrice și încălzite, proiectoare ceață, închidere centralizată, jante din aliaj, computer bord. Lista de opționale mai include și faruri reglabile electric, pilot automat, volan reglabil acoperit cu piele, cotieră și cameră pentru mersul cu spatele.

Intră în GALERIA FOTO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide