Cât este rata lunară pentru un Volkswagen Passat diesel 4×4 la mâna a doua

Autor: Marius Vișan 08 sept. 2021 Știri auto

Volkswagen Passat diesel este unul dintre cele mai apreciate modele de către clienții români. Modelul s-a aflat multă vreme în top trei cele mai importate mașini la mâna a doua în România.

Volkswagen Passat break, în special în versiunea TDI, este favoritul familiștilor și al gospodarilor, asta pentru că are un consum mic și un portbagaj mare. În același timp, versiunea break 4×4 este considerată a fi mașina potrivi oricăror activități care presupune călătorii pe mai multe tipuri de drumuri.

Cei care își doresc o astfel de mașină, dar nu îți permit cel mai nou model, au la dispoziție piața de mașini la mâna a doua. Există firme care aduc mașini uzate din Germania și le revând în România. Unele dintre aceste sunt dispuse să le vândă în rate, fără avans.

Cât este rata pentru un Volkswagen Passat diesel (fără avans)?

Pentru un Volkswagen Passat TDI (an fabricație 2009) cu celebrul motor de 2.0 litri, foarte îndrăgit de români, precum și tracțiune integrală, care costă aproximativ 6.000 de euro, dacă alege sistemul de plată prin intermediul ratelor (avans zero), clientul va plăti aproximativ 130 de euro / pe lună. Perioada finanțării este de cinci ani.

Intră în GALERIA FOTO

Rata pentru aceeași mașină după un avans de 1.000 de euro

În cazul în care, pentru aceeași mașină, clientul este dispus să achite un avans de 1.000 euro, rata lunară ajunge la 100 de euro.

Cu cât clientul este dispus să ofere un avans mai mare, cu atât rata lunară se micșorează. Pentru a îndeplini condițiile de acordare a creditului auto firmele îi cer aplicantului câteva documente. Acestea vor atesta că are o oarecare vechime la actualul loc de muncă. Totodată, el trebuie să dovedească faptul că nu a avut întârzieri la rate sau credite neachitate.

Unele firme care vând mașini rulate în rate oferă și garanție în primii ani. Acestea oferă chiar și asistență rutieră sau revizie gratuită la livrare.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide