Ce reacție a avut Anda Adam după ce imaginea cu BMW-ul ei parcat pe două locuri pentru persoane cu dizabilități a devenit virală

Autor: David Andrei 09 oct. 2020 Știri auto

Anda Adam reacționează după ce imaginea cu mașina sa, un BMW i8, parcată pe două locuri pentru persoane cu dizabilități a devenit virală. Artista a cerut iertare pentru modul în care a lăsat mașina. Dar este furioasă că a fost jignită pe un grup de Facebook.

GALERIE FOTO

Fotografia a apărut pe grupurile de Facebook “Ai parcat ca un bou”, unde nu a fost dezvăluit numele posesoarei mașinii, dar și pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor”. Postarea de pe pagină a fost însoțită de o descriere ofensatoare. “Anda Adam nu s-a decis de câte dizabilități suferă. De aceea, până decide, făcând niște ‘șopinguri’, a lăsat-o și ea așa, “în punctul mort”.”

Aceasta a fost descrierea care a înfuriat-o pe artistă și care a atras o serie de comentarii negative, dar și reacții verbale violente din partea celor care au văzut fotografia. Anda Adam cere iertare public pentru modul în care și-a parcat mașina, un BMW i8. Aceasta povestește că a lăsat mașina pe locurile de parcare pentru persoane cu dizabilități, aflate aproape de intrarea în mall, pentru că era târziu, cu doar câteva minute înaintea orei de închidere și s-a gândit că nu va incomoda pe nimeni.

“Dupa cum se vede si in poza, in acea zona mai erau cel putin 5-6 locuri pentru oameni cu handicap, toate libere! Am parcat asa fix 5 min cat am urcat sa iau o felie de tort copilului. Copilul era in dreapta spate, motiv pt care am parcat asa ca sa pot deschide usa sa imi scot copilul din masina”, a explicat artista.

Anda Adam a raportat pagina de Facebook pe care a fost jignită și cere închiderea acesteia. Anda îl acuză pe administrator de bullying și susține că și contul acestuia ar trebui închis.

Mașina condusă de Anda Adam, ușor de recunoscut

Mașina Andei Adam este ușor de recunoscut, pentru că look-ul său este unic în România. Artista are un BMW i8, achiziționat în primăvara acestui an. La scurt timp de la achiziție, ea a decis să colanteze mașina într-un atelier profesionist. Pentru colantare, Anda a ales un model abstract.  (vezi GALERIA FOTO)

Aproximativ 150.000 de euro costase BMW-ul hibrid.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide