Ce reacție are un polițist atunci când i se oferă o mită extrem de tentantă?

Autor: Promotor 12 iul. 2021 Știri auto

Celebrul polițist Viorel Teacă revine în prim plan cu o glumă. El arată ce mită trebuie să-i dai unui om al legii ca să scapi de amendă. Vă avertizăm totuși că nu merge cu toți cei care poartă uniformă!

GALERIE FOTO

Polițistul Viorel Teacă continuă seria vlog-urilor amuzante. El a publicat, pe contul său de Facebook, o filmare în care arată dialogul dintre el și un șofer. Nu este orice șofer însă, ci jucătorul de rugby Ngoni Chibuwe din Zimbabwe. Sportivul de la Steaua București a fost tras pe dreapta de polițistul de la Sibiu.

Polițistul îi cere actele la control, dar Ngoni spune că nu le are la el. “Limita ta de viteză era de 50 km/h într-o zonă cu 60 km/h”, îi spune, fără sens, Viorel Teacă. Este de remarcat engleza impecabilă a polițistului.

“Mă grăbesc acasă. Tocmai am terminat antrenamentul și acum sunt obosit, nu e ziua mea norocoasă. Și nu am permisul la mine. Îmi pare rău”, îi spune rugbistul în vârstă de 26 de ani. Omul legii îl anunță că trebuie să-l amendeze.

Șoferul sportiv oferă o mită… dulce ca să scape de amendă. Reacția celebrului polițist

În schimb, Ngoni îi propune o… mită. Este vorba despre o gogoașă bine crescută și plină de zahăr.  Viorel se uită în stânga și în dreapta, sperând că nimeni nu-l vede, și mușcă satisfăcut din gogoașă. Se întoarce apoi la autospeciala cu semnalele vizuale de avertizare în funcțiune.

Trebuie să știți că vlog-ul este doar o glumă și nu toți polițiștii sunt amatori de gogoși (la propriu și la figurat). Mai mult, mita îi poate scăpa pe șoferi de amendă, dar îi poate trimite la închisoare. Potrivit Codului Penal, darea de mită reprezintă o infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Indiferent de suma de bani sau cantitatea de gogoși oferite.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide