Record de viteza în localitate: un șofer a fost prins de radar cu 158 km/h!

Autor: ProMotor 25 oct. 2019 Știri auto
Record de viteza în localitate: un șofer a fost prins de radar cu 158 km/h!

Un șofer a stabilit un nou record de viteza în localitate, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 158 km/h pe raza comunei Brădești din județul Olt. Șoferul a fost depistat în timpul unei razii de amploare organizată pe raza orașului Filiași și în localitățile din apropiere.

Potrivit IPJ Dolj, la acţiune au participat poliţişti de la rutieră, de la ordine publică, economic, acţiuni speciale, precum şi reprezentanţi RAR şi Garda Forestieră.

„Poliţiştii au controlat peste 600 de autovehicule, iar pentru abaterile constatate au aplicat 164 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea dintre acestea pentru nereguli privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea sancţiunilor aplicate este de peste 60.000 de lei”, transmit reprezentanții IPJ Dolj.

De asemenea, ca măsuri complementare, au fost reţinute trei permise de conducere, retrase 17 certificate de înmatriculare şi 12 seturi de plăcuţe de înmatriculare, iar pentru abaterile constatate pe linie economică au confiscat bunuri în valoare de peste 8.000 de lei.

În cadrul acţiunii, cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar a fost atinsă de un bărbat care conducea un autoturism prin Brădeşti cu 158 km/h, un nou record de viteza în localitate, mai informează IPJ Dolj.

Acest caz nu este unul izolat, un alt șofer fiind prins de radar cu două viteze record, în aceeaşi zi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide