Record: românii au cumpărat 14 mașini Rolls Royce în 2019

Autor: ProMotor 28 ian. 2020 Știri auto

Românii au cumpărat nu mai puțin 14 mașini Rolls-Royce în 2019, potrivit informațiilor furnizate de Automobile Bavaria Group cu prilejul tradiționalei conferințe anuale. Rezultatul a fost impulsionat de succesul SUV-ului Cullinan, dar și de performanțele pieței din România, care a înregistrat o creștere sănătoasă în 2019.

Intră în Galeria FOTO

„Cullinan este modelul care a înregistrat cel mai accelerat ritm de vânzare din istoria mărcii, iar noi am fost chiar printre primii care l-au livrat. În prima parte a acestui an vom prezenta și versiunea Black Badge a lui Cullinan, fiind o linie care s-a bucurat de o mare popularitate la nivel global, urmând ca în a doua jumătate a anului să fie lansat noul model Ghost”, a declarat Michael Schmidt, Președinte MHS Holding și Rolls-Royce Motor Cars München & Bucharest.

În ceea ce privește operațiunile de service, Rolls-Royce Motor Cars București a înregistrat cifre record, odată cu creșterea numărului de automobile Rolls-Royce din Europa de sud-est. „Avem clienți din toată regiunea. Clienții Rolls Royce călătoresc des, au proprietăți în mai multe țări și se așteaptă la un grad ridicat de calitate a serviciilor oriunde s-ar afla. De aceea trebuie să fim mereu pregătiți la cel mai înalt nivel. Ne așteptăm la o creștere și în acest an, pe măsură ce noi modele Cullinan sau de alt tip, vor fi livrate către proprietari”, a mai declarat Michael Schmidt.

Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti a obținut în 2019 și certificarea „Rolls-Royce Master Technician”, pentru tehnicianul Gelu Voinea. În vederea îndeplinirii acestui obiectiv extraordinar, Gelu şi-a consolidat cunoştinţele practice şi teoretice timp de 5 ani, urmând o serie de cursuri de specializare la fabrica Rolls-Royce Motor Cars din Goodwood – West Sussex. Efortul şi determinarea lui Gelu au fost supervizate şi validate de instructorii Rolls-Royce Motor Cars pe parcursul întregului proces de Royce Motor Cars București oferă cel mai înalt grad de calitate al serviciilor, prin unicul Master Technician din regiune și primul din România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide