Reîncep lucrările pe Autostrada Soarelui. Ce zone vor fi afectate?

Autor: Marius Vișan 17 feb. 2020 Știri auto
Reîncep lucrările pe Autostrada Soarelui. Ce zone vor fi afectate?

Începând din 15 februarie au fost reluate reparaţiile la Autostrada Soarelui, după ce acestea au fost întrerupte în toamna anului trecut.

Reprezentanții CNAIR au avut o întâlnire cu cei ai Poliţiei Rutiere, ai DRDP Bucureşti şi ai antreprenorilor ce execută lucrările de reparaţii pe A2, Bucureşti – Constanţa, și au hotărât ca lucrările să demareze în data de 15 februarie şi să fie sistate în data de 1 iulie. De asemenea, lucrările vor fi oprite în zilele de 1, 2 şi 3 mai 2020.

Tot în cadrul acestei întâlniri s-a stabilit ca, în urma unor analize, CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră să stabilească restricţiile şi variantele de circulaţie ce se vor impune pentru desfăşurarea lucrărilor în condiţii de siguranţă.

Lucrările ce vor începe în această lună pe calea 1 a autostrăzii A2 între km 12 – km 21 şi km 27 – km 36, constau în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active şi repararea rosturilor degradate, au anunţat reprezentanţii companiei.

„Facem apel către participanţii la trafic să circule cu atentie şi să respecte semnalizarea rutieră existentă, precum si restricţiile de viteză instituite în zona lucrărilor, şi anume de 60 km/h”, au anunţat reprezentanţii DRDP Bucureşti, citați de Adevărul.ro.

Lucrările sunt împărţite în două loturi:

  • Lotul 1 km (12 – km 24) calea 1 şi 2 – o lungime de 12 km
  • Lotul 2 (km 24 – km 36) calea 1 şi 2 – o lungime de 12 km
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide