Renault a prezentat Noul Captur în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt 2019

Autor: Marius Vişan acum 10 luni Știri

Renault a prezentat Noul Captur în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Un bestseller în segmentul SUV-urilor urbane, cu 1,5 milioane de unităţi vândute în mai bine de 90 de ţări.

Noul Renault CAPTUR are un design exterior transformat. Noul Captur este mai lung (4,23 m sau +11 cm), propune jante de 18 inch (în funcţie de versiune) şi un ampatamentul mărit (2,63 m sau +2 cm).

Designul său reinventat, luminile LED cu semnătura luminoasă în forma literei C, luminile spate mai subţiri şi inserţiile decorative cromate contribuie la îmbunătăţirea calităţii.

Sub grila largită, bara de protecţie adaugă o caracteristică funcţională sub forma a două deflectoare de aer în faţa arcurilor roţilor. Acestea ajută la limitarea turbulenţelor şi la îmbunătăţirea aerodinamicii, reducând astfel consumul.

Tehnologia 100% LED disponibilă încă de la primul nivel de echipare, farurile noului model păstrează semnătura luminoasă in forma literei C prin care se disting modelele Renault. 

Ca în cazul lui Clio V, noul Captur se mândreşte cu un ecran digital în zona panoului de bord. Acest ecran color măsoară între 7 şi 10,2 inch şi oferă o metodă foarte intuitivă de personalizare a experienţei la condus. Versiunea de 10,2 inch include sistemul de navigaţie GPS afişat pe ecran. Cu cele două ecrane de 9,3 şi 10,2 inch, Noul Captur are unul dintre cele mai mari ecrane de afişare din categoria sa.

Noul Captur propune o gamă mai largă de motoare pe benzină şi diesel, împreună cu o cutie de viteze manuală cu 5 sau 6 trepte sau cu o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte, aceste motoare oferă o gamă de putere mai mare: de la 100 la 155 CP pentru benzină şi de la 95 la 115 CP pentru diesel. 

 Comentarii
Inchide