Renault actualizează gama Arkana și introduce echiparea E-Tech Enginereed pe Captur și Clio

Autor: Mihai Morcovescu 21 iul. 2022 Știri auto

Renault anunță o serie de actualizări pentru SUV-ul Arkana și introduce echiparea E-Tech Engineered pe modelele Clio și Captur. Cele mai importante modificări sunt cele de pe SUV-ul coupe, care va putea fi comandat de-acum în patru variante de echipare: Evolution, Techno, RS Line și E-Tech.

Arkana Evolution este noua linie de echipare de bază și înlocuiește vechiul Iconic. Modelul vine standard cu jante din aliaj pe 17 inch, faruri full-LED automate, geamuri spate și lunetă fumurii.

La interior, clienții vor primi un instrumentar de bord digital cu display TFT de 7 inch. De asemenea, ecranul pentru sistemul multimedia EASY LINK are aceeași diagonală și este compatibil Android Auto și Apple CarPlay. În plus, sunt disponibile aer condiționat automat, frână de parcare electrică, senzori de parcare spate și cameră video pentru deplasarea în marșarier.

Captur și Clio primesc linia de echipare E-Tech Engineered

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Pentru cei care doresc mai mult pot face upgrade la nivelul de echipare Techno. Acesta oferă la exterior accente cromate și jante din aliaj de 18 inch. La interior există tapițerie neagră din material textil și din piele sintetică, lumină ambientală și modurile de rulare „Multi-Sense”.

Șoferul beneficiază un display de 10 inch pentru instrumentarul de bord și unul de 9,3 inch pentru sistemul multimedia cu navigație. De asemenea, clienții vor mai avea la dispoziție o zonă de încărcare prin inducție pentru smartphone.

Următorul nivel de echipare oferit de Renault Arkana RS Line este bazat pe nivelul Techno. Acesta oferă jante de 18 inch, bară și grilă specifice, țevi de eșapament cromate, tapițerie din piele RS cu cusături roșii contrastante și ornamente care imită fibra de carbon.

Vârful de gamă Arkana E-Tech se distinge prin plăci de protecție personalizate și o serie de accente aurii. Acestea se regăsesc la nivelul jantelor de 18 inch, spoilerelor față/spate, pragurilor și terminațiilor pentru sistemul de evacuare. La interior avem volan îmbrăcat în piele și încălzit, scaune frontale reglabile electric cu funcție de încălzire, tapițerie neagră cu cusături aurii și pedalier din aluminiu.

Nivelul de echipare E-Tech Engineered va fi de-acum disponibil și pe Clio și Captur. Primul este „încălțat” cu jante de 17 inch, iar cel de-al doilea beneficiază de roți cu diametrul de 18 inch. Ambele modele sunt vopsite în nuanța „Warm Titanium” și au primit embleme Renault negre, accente aurii pentru spoilerele față și spate și un eleron posterior discret. Cabinele oferă standard tapițerie neagră, cusături aurii și guri de ventilație cu ramă în același finisaj și pedalier din aluminiu.

Noile versiuni Arkana, Clio și Captur vor fi disponibile pentru comenzi din această lună pe piața din Franța.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide