Renault Arkana facelift este disponibil în România. Cea mai ieftină versiune costă 26.250 de euro

Autor: Ionuț Vîlciu 19 iul. 2023 Știri auto

Renault deschide comenzile pentru noul Arkana facelift. SUV-ul coupe compact pornește în România de la 26.250 de euro.

Noul Renault Arkana facelift poate fi comandat acum și în România. Modelul este disponibil în trei niveluri de echipare, iar prețurile pornesc de la 26.250 de euro cu TVA inclus.

În urmă cu doar o săptămână, Renault publica primele imagini și informații referitoare la facelift-ul SUV-ului coupe Arkana. Prin intermediul acestui facelift, SUV-ul a suferit câteva modificări estetice care să îl pună în aceeași linie cu restul modelelor noi din gama Renault.

Odată cu o acest facelift, gama Arkana a fost simplificată, fiind disponibile doar 3 niveluri de echipare: Evolution, Techo și Esprit Alpine, la fel ca la noul Clio facelift.

Renault Arkana facelift are un preț de pornire de 26.250 de euro

Renault Arkana facelift poate fi comandat în România. Cel mai accesibil model pornește de la 26.250 de euro, cu TVA inclus, fiind vorba despre echiparea Evolution, cu motorul de 1,3 litri și 140 CP.

Gama de motorizări a rămas neschimbată, în comparație cu versiunea pre-facelift. Arkana va folosi în continuare sistemul de propulsie full-hybrid de 145 CP, dar și motorul de 1,3 litri și tehnologie mild-hybrid. Acesta vine în două trepte de putere: 140 CP și 160 CP. Dacă versiunile mild-hybrid vor putea fi echipate doar cu transmisia automată EDC, cu dublu-ambreiaj, varianta full-hybrid este dotată cu transmisia multimodală a celor de la Renault.

Nivelul de echipare de bază include jante din aliaj de 17 inch, faruri cu tehnologie, tapițerie din material textil, sistem multimedia cu ecran de 7 inch și instrumentar de bord digital cu display de 7 inch și climatizare automată.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Renault


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide