Renault Arkana în România. S-au vândut aproape toate! Un singur exemplar în ediție specială a mai rămas

Autor: Elena Luchian 06 mai 2021 Știri auto

Noul Renault Arkana a sosit în România, iar pentru început este disponibil într-o ediție specială. Doar 20 de exemplare au fost disponibile în țara noastră. Unul singur a mai rămas. Cum arată și cât costă?

GALERIE FOTO

În mai puțin de 10 zile, clienții români au rezervat aproape toate cele 20 de unități ediție specială disponibile. Un singur exemplar mai este disponibil pentru rezervare online pe site-ul Renault România.

Este vorba despre un Arkana în versiune E-Tech 145 cu sistem hibrid și 145 de cai putere. Mașina este vopsită în Rouge Flamme, are faruri LED cu semnătură luminoasă în forma literei “C” și jante din aliaj de 17 inci.

Se regăsesc la bord un sistem de aer condiționat cu reglaj automat, un volan îmbrăcat în piele și patru geamuri electrice. Șoferul va lua loc într-un scaun reglabil pe înălțime, cu reglaj lombar electric.

Funcțiile mașinii pot fi comandate prin intermediul unui ecran tactil de 7 inci, care redă și navigația. Informațiile cu privire la rulare vor fi afișate pe un instrumentar de bord digital de 7 inci.

Camera video pentru marșarier, senzori de parcare față-spate, Rear Cross Traffic Alert și Asistent de unghi mort se regăsesc, de asemenea, pe lista de dotări a ultimului Arkana ediție specială disponibil în România.

Cât costă singurul Renault Arkana ediție specială care mai este disponibil în România?

De la un preț de listă de 27.890 de euro, singurul Renault Arkana ediție specială disponibil în România a ajuns la unul mult mai mic. Acest lucru se întâmplă datorită unei promoții oferite de Renault și al subvenției pe care statul o oferă prin Programul Rabla.

Astfel, Arkana în ediție specială poate fi comandat pentru 23.965 de euro. Data estimată de livrare este finalul lunii iulie. Cei care îl vor, îl pot rezerva pentru 500 de euro. Cine se răzgândește își primește banii înapoi.

Cei care nu mai prind un Renault Arkana în ediție specială pot comanda versiunea dorită. Prețul de pornire, rezervat lui Arkana TCe 140 EDC cu echipare Zen este de 25.540 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide