Renault Captur full hybrid – cea mai economică motorizare disponibilă pe crossoverul francez – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 16 aug. 2023 Știri auto

Renault Captur full hybrid este unul dintre cele mai economice SUV-uri subcompacte și am avut ocazia să îl testăm în toate condițiile. Care a fost consumul înregistrat după un parcurs de 400 de kilometri?

Renault Captur este disponibil și cu o motorizare full hybrid, asemănătoare celei pe care o regăsim pe Dacia Jogger Hybrid. Este vorba despre un sistem format dintr-un motor de 1,6 litri aspirat natural și două motoare electrice. Puterea combinată a sistemului este de 143 CP.

Exemplarul testat de noi a venit într-o echipare E-Tech Engineered, disponibilă doar pe versiunile full hybrid sau plug-in hybrid. Este un nivel de echipare care seamănă cu RS Line, dar are accente aurii. Mașina este echipată cu faruri full LED, jante din aliaj cu diametrul de 18 inch și diverse accente finisate cu negru lucios.

Renault Captur full hybrid – Cât consumă?

Pe parcursul a peste 400 de kilometri, mașina a avut un consum mediu de 5,1 litri per suta de kilometri, atât cât specifică și producătorul. Totuși, consumul poate scădea și mai mult în oraș, deoarece motorul termic va fi pornit pe perioade mai scurte de timp.

Dacă luăm loc la interior, regăsim scaune tapițate cu piele și material textil, dar și accente care imită fibra de carbon. În spatele volanului finisat cu piele perforată se află un tablou de bord complet digital ce poate fi configurat în funcție de preferințe. Acesta este însoțit de un ecran central de 9 inch care dispune de conectivitate cu Android Auto și Apple CarPlay.

Per total, interiorul este spațios pentru o mașină din această clasă, are spații de depozitare încăpătoare, iar trapa panoramică lasă să intre mai multă lumină, ceea ce creează impresia unui spațiu mai mare.

Prețurile pentru Renault Captur E-Tech Engineered full-hybrid pornesc în România de la 29.350 de euro cu TVA inclus.

VIDEO

Video: Luci Popa

Text: Ionuț Vîlciu

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult
Luci Popa
Luci Popa
Pasionat de mașini de când a primit prima revistă, Luci a îmbrățișat jurnalismul auto în toate formele sale, print, online, video, social media și TV. citește mai mult

Comentarii
Inchide